welcome to my sweet pink blog... byk saat indah kita boleh kongsi ngn sesiapa saja..asalkan mereka tahu menghargai saat2 tu...

Selasa, 16 Mac 2010

pai..pai..pai...ermm...nak try plak resepi pai ayam...

Today..rasa nak buat surprise kat hubby la nak buat pai..sebab semalam dia ada try pai epal..tapi tak menjadi...pastri keras sikit...tapi aku makan jer sebab taknak lah bazir kan...tak habis juga la...anyway nnti kalau jadi pai aku ni...boleh la buat entry kat my dapur kan....heheh...

Tgok gambar jer dah nak terliur da...ermmm..sedap kalau makan panas2....tgu aku nak try juga buat ptg ni.......biar hubby aku nampak tak cayer...huhuhu

1 ulasan:

  1. Waaa sedapppnyerrr... buat aku lapar time diet² nieh!!

    BalasPadam